We steken hier een accountandje bij!

Als accountant in ons team ben je meer dan een cijferaar. Je bent een ontdekkingsreiziger van de financiële wereld. Jouw rugzak is gevuld met spreadsheets en rapporten. Je onderzoekt de financiële toestand en het potentieel van onze klanten, onthult latente trends en patronen en gebruikt jouw inzichten om strategische aanbevelingen te doen.

Je komt terecht in een omgeving waarin wetenschap en financiën samenkomen. We willen groei stimuleren. Bij Bebotax krijg je boeiende mogelijkheden tot zelfontwikkeling en voortdurende opleiding.  In synergie met de frisse blik van onze jongere accountancytalenten.

Niet zomaar een accountandje...

Denk je regelmatig aan de kern van waarom je ooit begon als accountant/financieel expert?
Wil je de ballast overboord gooien en opnieuw uitgedaagd worden?  Dan is dit je moment.   Zet jouw expertise en passie in, in een omgeving die je inspireert.  Bij ons krijg je de kans om je ervaring als accountant volledig te benutten en terug te gaan naar de essentie van wat je altijd al graag deed.

We zoeken professionals die hun expertise willen inzetten, hun kennis willen delen en zich willen blijven ontwikkelen in een stimulerende omgeving.  Je krijgt de kans om te werken met nieuwe technologieën en tools die je naar een nog hoger niveau brengen.

Ben je klaar voor een hernieuwde challenge? Solliciteer nu

Niet zomaar een team...

We geloven in het samenbrengen van ervaring en ambitie, zodat we een team kunnen vormen dat excelleert in wat het doet. En dat ook goed doet. Je komt terecht in een omgeving waarin je de ruimte krijgt om nog te groeien, je passie te (her)ontdekken en met plezier te werken aan uitdagende projecten. Bovendien weten we dat plezier en een positieve teamdynamiek bijdragen tot een gezonde werkomgeving.

Wil je terug naar de basis en weer doen waar je van houdt in de wereld van accountancy en financial challenges? Of overweeg je een switch in je rijke loopbaan als financieel expert? Laat ons weten waarin jouw uitgebreide skills en ervaring een waardevolle bijdrage vormen voor ons team.

Bebotax HQ vind je in Nazareth. Ons team telt 10 gedreven en bedreven experts in de wereld van boekhouding, fiscaliteit en aanverwanten.  Lokale ondernemingen en internationale organisaties met een Belgische uitvalsbasis behoren tot onze klantenkring.  We zijn strategische adviseurs voor een breed, praktisch en efficiënt financieel beleid.

We willen zorgen voor een kwalitatieve, innovatieve en duurzame groei. Zowel bij onze klanten als onze medewerkers.

Ons succes schuilt in onze veelzijdigheid en ons internationaal netwerk. We willen dit vasthouden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten om ons team nog te versterken. Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven of ben je op zoek naar een nieuwe challenge om je uitgebreide ervaring verder uit te bouwen?

We zijn op zoek naar zowel jonge starters die barsten van energie en innovatieve ideeën, als ervaren professionals met een schat aan kennis en expertise.  We geloven in een divers en dynamisch team waarin zowel nieuwkomers als doorgewinterde krachten de kans krijgen om hun skills in te zetten en samen streven naar een duurzame groei.