Spontaan solliciteren

Bij Bebotax geloven we sterk in mensen die gepassioneerd zijn door hun vakgebied en die streven naar excellentie. Heb jij de vaardigheden en mentaliteit om ons team te versterken? neem dan contact met ons op. We kunnen samen de nieuwe mogelijkheden verkennen. We kijken ernaar uit om te horen over jouw passies en wat je kan bijdragen tot Bebotax

Waarom kies je voor Bebotax?

Een gemoedelijke werksfeer met daadwerkelijke ruimte tot initiatief en zelfontplooiing. Boeiend werk in een ambitieus kantoor met een no-nonsense mentaliteit. Een vlot te bereiken kantoor met ruime parkeergelegenheid.

Spontaan solliciteren? Solliciteer nu

Bebotax HQ vind je in Nazareth. Ons team telt 10 gedreven en bedreven experts in de wereld van boekhouding, fiscaliteit en aanverwanten.  Lokale ondernemingen en internationale organisaties met een Belgische uitvalsbasis behoren tot onze klantenkring.  We zijn strategische adviseurs voor een breed, praktisch en efficiënt financieel beleid.

We willen zorgen voor een kwalitatieve, innovatieve en duurzame groei. Zowel bij onze klanten als onze medewerkers.

Ons succes schuilt in onze veelzijdigheid en ons internationaal netwerk. We willen dit vasthouden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten om ons team nog te versterken. Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven of ben je op zoek naar een nieuwe challenge om je uitgebreide ervaring verder uit te bouwen?

Spontaan solliciteren? Solliciteer nu