Shaping your future as...

Senior Accountant

Een job bij BEBOTAX betekent een fundamentele opleiding, begeleiding, bijscholing en kennisuitwisseling. Als senior accountant bent u eindverantwoordelijke voor het opvolgen en het zelfstandig beheren van eeen aantal cliëntendossiers. Dit omvat naast een correcte en tijdige afsluiting en rapportering het vervullen van alle wettelijke, fiscale en administratieve verplichtingen. Je komt terecht in een dynamische en ambitieuze werkomgeving met een gevarieerd takenpakket waarbij opleiding de rode draad is. Zin om als expert aan de slag te gaan?

Werkgebied

Boekhouding – Accountancy – Fiscaliteit – Bedrijfsadvies – Juridische basics – Assurance

Zie je jezelf...

  • Boekhouding voeren en de cliënt bijstaan bij administratieve taken;
  • Periodiek opstellen van diverse aangiftes en optimalisaties;
  • Financiële cijfers ter ondersteuning van de bedrijfsvoering opstellen en analyseren;
  • Kwalitatieve en brede dienstverlening aan cliënten bieden;
  • Veelheid aan taken stroomlijnen;
  • Begeleiden en assisteren van junior accountants

Kan je...

  • Bachelor of Master Accountancy-Fiscaliteit/ Handelsingenieur/ Master in de rechten met interesse voor accountancy en fiscaliteit aantonen;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor voorleggen;
  • Aan de slag met boekhoudprogramma´s, administratieve en courante softwaretoepassingen;
  • Uitgebreide, up-to-date kennis van diverse wetgevingen voorleggen zoals: boekhoudwetgeving, vennootschapswetgeving, BTW-wetgeving, wetgeving inkomstenbelasting, ….

Ben jij de Senior Accountant die we zoeken? Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bebotax?

Een gemoedelijke werksfeer met daadwerkelijke ruimte tot initiatief en zelfontplooiing. Boeiend werk in een ambitieus kantoor met een no-nonsense mentaliteit. Een vlot te bereiken kantoor met ruime parkeergelegenheid.

Bebotax HQ vind je in Nazareth. Ons team telt 10 gedreven en bedreven experts in de wereld van boekhouding, fiscaliteit en aanverwanten.  Lokale ondernemingen en internationale organisaties met een Belgische uitvalsbasis behoren tot onze klantenkring.  We zijn strategische adviseurs voor een breed, praktisch en efficiënt financieel beleid.

We willen zorgen voor een kwalitatieve, innovatieve en duurzame groei. Zowel bij onze klanten als onze medewerkers.

Ons succes schuilt in onze veelzijdigheid en ons internationaal netwerk. We willen dit vasthouden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten om ons team nog te versterken. Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven of ben je op zoek naar een nieuwe challenge om je uitgebreide ervaring verder uit te bouwen?

Ben jij de Senior Accountant die we zoeken? Solliciteer nu