We steken hier een accountandje bij!

Als accountant in ons team ben je meer dan een cijferaar. Je bent een ontdekkingsreiziger van de financiële wereld. Jouw rugzak is gevuld met spreadsheets en rapporten. Je onderzoekt de financiële toestand en het potentieel van onze klanten, onthult latente trends en patronen en gebruikt jouw inzichten om strategische aanbevelingen te doen.

Je komt terecht in een omgeving waarin wetenschap en financiën samenkomen. We willen duurzame groei stimuleren. Bij Bebotax krijg je boeiende mogelijkheden tot zelfontwikkeling en voortdurende opleiding. Je krijgt het onder de knie samen met doorgewinterde vakmensen met een uitgebreid trackrecord. In synergie met de frisse blik van onze jongere accountancytalenten.

Niet zomaar een accountandje...

We voeden je kennis en dagen je uit om grenzen te verleggen.  Je krijgt de kans om te werken met nieuwe technologieën en tools die je naar een hoger niveau brengen. Je durft nieuwe benaderingen te proberen en berekend te experimenteren met financiële strategieën om bedrijven hogerop te tillen.  Precisie is van het grootste belang in het analyseren van de financiële gegevens.

Laat ons  zien waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team? Solliciteer nu

Niet zomaar een team...

Het bebotax team kijkt er naar uit om je te ondersteunen met een even grote passie rond financiële wetenschap als jij. Daarbij vinden we het ook belangrijk om ruimte te creëren voor fun en een goeie teamspirit.

Ben je klaar om accountancy te omarmen als een boeiende job en jouw analytische skills te laten floreren? Deel je passie en expertise.  Samen bouwen we aan een innovatieve, kwalitatieve en duurzame groei in de wereld van financiën en zakelijk inzicht.

Bebotax HQ vind je in Nazareth. Ons team telt 10 gedreven en bedreven experts in de wereld van boekhouding, fiscaliteit en aanverwanten.  Lokale ondernemingen en internationale organisaties met een Belgische uitvalsbasis behoren tot onze klantenkring.  We zijn strategische adviseurs voor een breed, praktisch en efficiënt financieel beleid.

We willen zorgen voor een kwalitatieve, innovatieve en duurzame groei. Zowel bij onze klanten als onze medewerkers.

Ons succes schuilt in onze veelzijdigheid en ons internationaal netwerk. We willen dit vasthouden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten om ons team nog te versterken. Ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven of ben je op zoek naar een nieuwe challenge om je uitgebreide ervaring verder uit te bouwen?

We zijn op zoek naar zowel jonge starters die barsten van energie en innovatieve ideeën, als ervaren professionals met een schat aan kennis en expertise.  We geloven in een divers en dynamisch team waarin zowel nieuwkomers als doorgewinterde krachten de kans krijgen om hun skills in te zetten en samen streven naar een duurzame groei.